GIGA
FLEXI kancelarijska stolica plava !!
99.00 KM za gotovinsko plaćanje
129 KM
MPC: 113.85 KM


Brend: GIGA 
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Stolica YT-708 je visokokvalitetna kancelarijska stolica koja kombinira moderan dizajn s naprednim značajkama koje će pružiti vrhunsku udobnost i podršku tijekom radnih sati.

Jedna od ključnih značajki ove stolice su podesivi nasloni za ruke koji se mogu prilagoditi pod kutom do 90 stupnjeva.

To omogućuje da postavite ruke u najugodniji položaj za vaše tijelo, čime se smanjuje napetost u ramenima i podlakticama. Podesivi nasloni za ruke doprinose vašoj udobnosti i produktivnosti tijekom cijelog radnog dana.

Stolica je obložena kvalitetnim mesh materijalom koji omogućuje protok zraka.

Ovaj prozračni materijal osigurava svježinu vašem leđima čak i tijekom duljih razdoblja sjedenja. Mesh također pruža osjećaj prozračnosti i lakoće, čime stolica izgleda moderno i elegantno.

Debeli jastuk na sjedalu osigurava dodatnu udobnost i podršku za vašu stražnjicu.

Osim toga, stolica je opremljena potporom za leđa i donji dio leđa koja pomaže održavati pravilno držanje tijela i smanjuje pritisak na leđima. Ova značajka posebno je korisna za one koji provode dugo vrijeme sjedeći za radnim stolom.

Ojačana ploča osigurava stabilnost i trajnost stolice, čime je čini pouzdanom opcijom za svakodnevno korištenje.

Bez obzira radi li se o intenzivnoj uporabi u uredu ili kod kuće, stolica YT-708 pružit će vam optimalnu udobnost i podršku.

Ukratko, stolica YT-708 je moderna, udobna i funkcionalna stolica koja će poboljšati vaš radni prostor i osigurati da obavljate svoje zadatke s lakoćom i bez napora.

Podesivi naslon za ruke do 90 stepeni

Mesh 

Debeli jastuk

Potpora za leđa i donji dio leđa

Ojačana ploča