GIGA
AURA KANCELARIJSKA STOLICA YT-022 SIVA !!
YT-022 SIVA CRNI RAM
80.00 KM za gotovinsko plaćanje
119 KM
MPC: 92 KM


Brend: GIGA 
P/N: YT-022 SIVA CRNI RAM
Garancija: 6

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Stolica YT-022 je iznimno udobna i praktična kancelarijska stolica koja kombinira visoku funkcionalnost s modernim dizajnom.

Ova stolica je osmišljena kako bi vam omogućila produktivno radno iskustvo uz naglasak na vašu udobnost i podršku tijekom cjelodnevnog sjedenja.

Jedna od glavnih značajki ove stolice je podesivi naslon za ruke, što vam omogućuje prilagodbu rukohvata prema vašim potrebama i željama.

Bez obzira na vašu visinu ili preferirani položaj tijela, ova značajka će vam omogućiti postavljanje rukohvata u najudobniji položaj, smanjujući napetost u ramenima i podlakticama.

Također, stolica ima podesivi naslon, što vam omogućuje podešavanje naslona prema vašim potrebama i položaju tijela.

Ova značajka pruža dodatnu potporu za vašu kralježnicu i leđa, čime se smanjuje umor i pritisak na leđima, što je posebno važno tijekom dugih radnih sati.

Ergonomski dizajn ove stolice prilagođava se vašem tijelu kako bi osigurao optimalnu podršku i udobnost.

Potpora za leđa i sjedalo oblikovani su na način koji održava prirodan oblik tijela, pomažući u održavanju pravilnog držanja tijela i smanjenju potencijalnih problema s kičmom.

Podesivi naslon za ruke

Podesivi naslon 

Ojačana konstrukcija 

Mesh

Ergonomski dizajn