GIGA
Mini Bežična tastatura za Android Box Smart TV
15.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 17.25 KM


Brend: GIGA 
Garancija: 1
Vrsta Tastera Mehanički
Vrsta switcha Blue Switch

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Mini bežična tastatura za Android box i Smart TV predstavlja kompaktno i praktično rješenje za upravljanje vašim uređajima iz udobnosti vašeg naslonjača.

Ovaj elegantni dodatak omogućava vam jednostavno navigiranje, pisanje i upravljanje funkcijama vašeg Android box-a ili pametnog televizora, bez potrebe za dugačkim kablovima ili složenim postavkama.

Mala veličina tastature čini je pogodnom za upotrebu s malim uređajima, dok bežična tehnologija osigurava slobodu kretanja unutar prostorije.

S Mini bežičnom tastaturom, uživajte u brzom pristupu svim funkcijama vašeg Smart TV-a ili Android box-a, bilo da pregledavate sadržaj, unosite tekst ili upravljate aplikacijama.

Ergonomski dizajn i jednostavno korisničko sučelje čine ovu tastaturu intuitivnom i prikladnom za svakodnevnu upotrebu.

S ovom mini tastaturom, transformirajte svoje iskustvo korištenja Smart TV-a ili Android box-a u jednostavnu i učinkovitu aktivnost iz udobnosti vašeg doma.

Napredna bežična tehnologija od 2,4 GHz

Miš, tastatura i touchpad

Kompatibilno sa stolnim računarima, prenosnim računarima, Android boxom itd.

Ergonomski dizajn, ugodan na dodir

Može se puniti putem USB kabla

Baterija od 800mAh

Kompaktne veličine za lako nošenje i upotrebu