GIGA
Nosač stalak za TV T70S 32" - 75" 45KG
16.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 18.4 KM


Brend: GIGA 

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Nosač za TV T70S je vrhunski nosač koji vam omogućuje sigurnu i fleksibilnu montažu televizora veličine od 32" do 75" na zid.

Sa svojom impresivnom nosivošću do 45 kg, ovaj nosač je idealan za teže televizore i pruža pouzdanu podršku bez kompromisa.

Nosač za TV T70S ima napredni dizajn koji omogućuje precizno podešavanje nagiba, okretanja i produžetka nosača, kako biste postigli optimalno gledanje iz bilo kojeg kuta u prostoriji.

Možete prilagoditi poziciju televizora prema svojim preferencijama i stvoriti najbolje iskustvo gledanja.

Instalacija nosača za TV T70S je jednostavna i intuitivna. Uz priloženi pribor za montažu i jasne upute, možete brzo i lako postaviti nosač na zid.

T70S nosač također ima ugrađeni sustav zaključavanja koji osigurava čvrsto pričvršćivanje televizora, čime se pruža dodatna sigurnost.

Ovaj nosač za TV je kompatibilan s različitim veličinama televizora od 32" do 75", što ga čini izuzetno svestranim i prilagodljivim za različite prostorije poput dnevnih soba, kino dvorana ili poslovnih prostora.

Nosač T70S je izrađen od visokokvalitetnih materijala, pružajući dugotrajnu izdržljivost i sigurnost.

VESA : od 200x200 MM do 400x600 MM