GIGA
Nosač Stalak za dva monitora VESA MS-06 17"-32"
100.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 115 KM


Brend: GIGA 

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Nosač za dva monitora je praktično rješenje za organizaciju radnog prostora i povećanje produktivnosti.

Ovaj nosač je posebno dizajniran da podržava monitore veličine od 17" do 32", pružajući vam mogućnost da istovremeno koristite dva monitora na jednom nosaču.

Nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala i može podnijeti težinu monitora do 9 kg po monitoru.

To znači da možete biti sigurni da će vaši monitori biti sigurno postavljeni i podržani, bez rizika od pada ili oštećenja.

Ovaj nosač za dva monitora pruža vam fleksibilnost u prilagođavanju položaja monitora.

Možete podešavati visinu, nagib i rotaciju svakog monitora zasebno, omogućavajući vam da postignete optimalan kut gledanja i udobnost prilikom rada.

Ova funkcionalnost je posebno korisna ako trebate multitaskati, pregledavati različite aplikacije istovremeno ili prilagođavati postavke prema svojim preferencijama.

Uz podršku za monitore od 17" do 32", težinu do 9 kg po monitoru, ovaj nosač za dva monitora je idealan za urede, radne prostorije ili bilo koju situaciju u kojoj vam je potrebna veća radna površina i povećana produktivnost.