Xiaomi
Unutarnja nadzorna kamera Xiaomi AC1C Pro
59.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 67.85 KM


Brend: Xiaomi 
Garancija: 12

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


360 Smart Camera AC1C je kamera sa veoma dobrim specifikacijama. Lako se postavlja, te ima magnetsku apsorpciju. Kvaliteta kamere je 2K HD, gdje je svaki momenat kristalno jasne kvalitete sa 304 x 1296 rezolucijom. Ima wide-angle snimanje od 130 stepeni, što znači da i najmanji detalji ne mogu da promaknu.

AI sistem koji može da detektuje ljudsku figuru, te može da pošalje upozorenje u slučaju abnormalnih ili opasnih situacija. Također, ima mogućnost slanja notifikacija u slučaju da detektuje plač djeteta. Preko ove kamere je moguće komunicirati dvosmjerno, tako da se mogu obavljati pozivi sa porodicom ili ljubimcima. Infracrveni noćni vid koji daje video u punoj boji, čak i u slabo osvjetljenom okruženju. Video snimci se mogu skladištiti preko Cloud-a ili na  memorijsku karticu.