GIGA
BMW INPA K+DCAN Auto dijagnostika prekidač
INPA
45.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 51.75 KM


Brend: GIGA 
P/N: INPA

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

BMW INPA K+DCAN je visokokvalitetna auto dijagnostička alatka specijalno dizajnirana za BMW vozila.

Ovaj uređaj omogućuje korisnicima da pristupe i dijagnosticiraju različite kontrolne module u BMW vozilima kako bi otkrili i riješili probleme vezane za motorni sustav, prijenos, ABS, airbag, klima uređaj i mnoge druge.

 

Specifikacije:

Kompatibilnost: BMW vozila s OBD2 priključkom

Podržane verzije BMW softvera: INPA, EDIABAS, NCS Expert, WinKFP itd.

Podržane veze: K-line (K-bus), D-CAN i CAN-BUS

Podržane protokole: ISO9141-2 / KWP2000, ISO14230-4, SAE J1850 PWM, SAE J1850 VPW, ISO15765-4 (CAN-BUS)

Napajanje: 12V vozila preko OBD2 priključka

Kompatibilni operativni sustavi: Windows XP, 7, 8, 10

 

Funkcionalnosti:

Dijagnostika: Omogućuje pristup svim kontrolnim modulima vozila za očitavanje i brisanje grešaka, prikazivanje senzorskih podataka u stvarnom vremenu i izvođenje posebnih funkcija dijagnostike.

Kodiranje i programiranje: Omogućuje kodiranje i programiranje različitih modula u vozilu, uključujući ključeve, navigacijski sustav, svjetlosne postavke, klima uređaj, itd.

Servisne funkcije: Omogućuje resetiranje servisnih podsjetnika, podešavanje i kalibraciju komponenti i sustava vozila.

Prikaz parametara: Omogućuje praćenje parametara rada motora u stvarnom vremenu kako biste dobili uvid u performanse i stanje vozila.

Upravljanje komponentama: Omogućuje aktivaciju aktuatora i upravljanje različitim komponentama vozila, kao što su testiranje svjetala, zvučnika, brisača, itd.

BMW INPA K+DCAN auto dijagnostička alatka je neophodan alat za vlasnike BMW vozila koji žele obavljati profesionalnu dijagnostiku, kodiranje i programiranje svojih vozila.

Uz podršku različitih protokola i veza, ovaj alat pruža pouzdane rezultate i omogućuje napredno upravljanje BMW vozilima.