Philips
Friteza PHILIPS AirFryer Rapid Air HD9650\90
8710103862772
649.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 746.35 KM


Brend: Philips  
P/N: 8710103862772

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Zbog velike potraznje artikal je rasprodan, upisite se na listu cekanja i bicete obavijesteni cim uredjaj stigne na stanje


Maksimalni okus, minimalno masti

Philips Airfryer XXL vrućim zrakom prži vašu omiljenu hranu, s malo ili bez dodavanja ulja. Nova tehnologija uklanjanja masti dizajnirana je za izvlačenje i sakupljanje masti iz hrane, stoga je ovo najzdraviji način prženja za vas i vašu obitelj.

Tehnologija uklanjanja masnoće odvaja i sakuplja suvišnu masnoću

Jedite zdravije obroke iz kojih je uklonjena suvišna masnoća. Philips Airfryer jedini je Airfryer s tehnologijom uklanjanja masnoće koja odvaja i sakuplja suvišnu masnoću. Uživajte u slasnoj hrani, hrskavoj izvana i mekoj iznutra, najboljeg okusa i s minimalnom količinom masnoće.

 

Obroci za XXL obitelji znači da možete pripremiti cijelo pile ili 1,4 kg krumpirića

Da, u novom Airfryer XXL možete pripremati obroke za obitelj. Puni kapacitet pojednostavlja pripremu velikih, ukusnih obroka. Također možete pripremiti cijelo pile ili čak do 1,4 kg krumpirića za gladnu obitelj ili prijatelje. S košarom velikog kapaciteta od 7,3 l možete poslužiti do šest porcija.

 

Način rada za održavanje topline za prilagodbu vremena posluživanja

S praktičnim načinom rada za održavanje topline u obroku možete uživati kada ste za to spremni. Hranu je do 30 minuta moguće održavati toplom na idealnoj temperaturi.

TipProizvoda: PHILIPS DA
VelicinaZaslona: PHILIPS Friteza HD9650\90
GodinaProizvodnje:
OsnovnaPodjela: MALI KUCANSKI APARAT
PodKategorija: FRITEZE