GIGA
LED auto RGB Rasvjeta 12v podno ambijentalno
RGBPODNA
14.00 KM za gotovinsko plaćanje
MPC: 16.1 KM


Brend: GIGA 
P/N: RGBPODNA

Dostupnost: Prodavnica Sarajevo       Centralni Magacin

Proizvod je moguće naručiti ili lično preuzeti u poslovnici u Sarajevu uz prethodnu rezervaciju. Više informacija na 061 062 797.

Upoznajte se s revolucionarnim svjetlom atmosfere za automobile, koje pruža nevjerojatno iskustvo osvjetljenja i atmosfere u vašem vozilu. Izrađeno od visokokvalitetnog mekog ljepila, ovo svjetlo dolazi iz Guangdonga i može se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima.

Model "Jedan za četiri" nudi širok spektar primjene uz visok nivo zaštite od vode i prašine (IP67), osiguravajući pouzdanost u svim uvjetima vožnje. Sa svojom 5050 LED tehnologijom, osvjetljava unutrašnjost vašeg vozila u šarenoj RGB paleti boja, stvarajući ugodnu atmosferu koja će poboljšati vaše iskustvo vožnje.

Sa niskom strujom od 0,25 A i radnim naponom od 12/5 V, ovo svjetlo je energetski efikasno i sigurno za korištenje. Sa snagom od 10 W i impresivnim vijekom trajanja od 50,000 sati, pruža dugotrajnu i pouzdanu svjetlost za vaše potrebe.

Kompatibilno s različitim modelima automobila i podrškom za daljinski upravljač, USB, i APP upravljanje, ovo svjetlo nudi različite opcije za prilagodbu vašim željama. Budite primjenjivi s ovim svjetlom atmosfere koje je dostupno na vodećim platformama poput eBay-a, Amazona, AliExpress-a i drugih, i koje je idealno za vozače širom svijeta koji traže unaprijeđeno iskustvo vožnje.

Materijal: Meko ljepilo

Tip: Svjetlo atmosfere automobila

Nivo zaštite: IP67

Vrsta izvora svjetlosti: 5050 LED

Dimenzije: Pogledajte detalje (mm)

Struja: 0,25 (A)

Voltaža: 12/5 (V)

Snaga: 10 (W)

Vek trajanja: 50,000 sati

Izvor svjetlosti: LED

Temperatura boje: Šareni RGB

Boja: Daljinski upaljač za cigarete 12V, daljinski upravljač USB 5V, APP upaljač za cigarete 12V, APP USB 5V, daljinski upravljač + APP 12V, daljinski upravljač + APP 5V